Det er vår!

Spring

Den iskalde vinden av atferdsanalytiske metoder som det ble hevdet feide over landet for noen uker siden er erstattet med en varm vårluft av bidrag for å spre kunnskap om atferdsanalyse. Redaksjonen er nå i full sving med nummer to av eMAA.

Etter at nummer en ble publisert har vi blant annet mottatt et manuskript fra en student som ønsker å publisere deler av bacheloroppgaven sin i eMAA.  Dette setter vi stor pris på og håper at flere studenter sender inn oppgaver som kan være aktuelle for publisering! Vi minner om at redaksjonen kan være behjelpelige med å bearbeide studentoppgaver, eller andre manuskripter, om til ferdige artikler.  Innholdet i nummer to er imidlertid for lengst fullt, men vi håper å kunne publisere studentoppgaver fra og med nummer tre. Andre bidrag som varmer om kapp med vårsola er flere manuskripter om barneoppdragelse basert på atferdsanalytisk prinsipper.

I tillegg til tidsskrifter, magasiner, diskusjonsforumer og lignende, er lokale krefter viktige for å spre kunnskap om atferdsanalyse og anvendelsen av denne. I første delen av april har NAFO sine lokallag i Rogaland og Glåmdal & Nes avviklet forelesninger om henholdsvis utfordrende atferd hos barn og innføring i bruk av fagadministrativt system. Kanskje det kommer reportasjer om dette i eMAA?

Vårens vakreste eventyr for de som er interessert i atferdsanalyse er NAFO sitt årlige seminar på Storefjell. I år går seminaret av stabelen den 11-15. mai. Påmeldingsfristen er fredag 08. april, så her er det ingen tid å miste for de som enda ikke har meldt seg på. eMAA redaksjonen vil være behørig representert ved årets seminar. Tidligere har vi lovet utdeling av diverse priser etter som eMAA nådde ulike milepæler i sin hittil kortlevde historie. Vi tar sikte på gjøre dette på Storefjell.

eMAA nr. 2 kommer den 1. mai. I mellomtiden kan dere følg med på nett- eller Facebook siden vår. Ta dere også en tur innom diskusjonsforumet for atferdsanalyse hvor det er flere interessante tråder. Linker finner dere her på denne siden. Kos dere i vårsola!

På vegne av eMAA redaksjonen,

Stein Modig Andersen

 

Share
Stop SOPA!

SOPA breaks our internet freedom!
Any site can be shut down whether or not we've done anything wrong.

Stop SOPA!