Sommer og sol!

TH Sommer

Det er sommer og sol, i alle fall på almanakken. I så henseende kommer en sommerhilsen fra eMAA- gjengen. Vi har hatt vår tradisjonelle sommerlunsj, og i den forbindelse satt oss noen mål for høsten. Etter en litt laber vår i forhold til utgivelser og ukesbrev, har vi bestemt oss for å endre noe på rutinene våre. Vi vil fra høsten av komme med månedsbrev, i tillegg til atferdsskolen og artikler! Vi lover en innholdsrik høst på hjemmesiden vår.

Hjemmesiden er for øvrig godt besøkt, og antall besøk øker betydelig halvår for halvår. Dette viser at vi har vår plass, og at det er viktig å beholde denne publikasjonskanalen.  Når vi er på NAFO-seminar, ABAI-konferanse eller andre faglige/sosiale treff får vi stadig skryt og positiv omtale. Det er klart at dette gir oss lyst til å fortsette, selv om det er noe tidkrevende. Tilbake til hjemmesiden, vi kan friste potensielle forfattere med at i 2012 hadde vi over 19000 besøk med over 67000 sidevisninger. Det betyr at det vi legger ut blir sett! Av 19000 besøkende var over 10000 unike. Vi skal ikke legge skjul på at dette er tall vi er meget stolte av.

eMAA-redaksjonen har mange baller i luften. Sommer- og julelunsj er arena for oppkomme av gode og dårlige ideer som fort kan øke antallet av baller… Ved årets sommerlunsj kom nye forslag opp, uten at de skal nevnes her. Alle forslagene betyr mer jobb for oss, og mer tidsbruk. Vi har i alle fall visjoner, og så får vi se hva vi lander av disse forslagene. Kanskje skal enda flere kunne få!?!

Ètt av forslagene ved julelunsjen 2011 var å arrangere eMAA-seminar, og det gjennomførte vi. Seminar nr. 2 ble arrangert nå i mars på Høgskolen i Lillehammer (HIL), med masse folk på både foreleser- og deltakersiden. Mange var fornøyde, og en enkel spørreundersøkelse i etterkant viser god skåre. Dersom HIL ønsker er vi klar for nummer 3 i 2014!

Jeg tror på mye, og i disse dager mest på sommeren. Det er bare to dager igjen til sommerferien for min del, og jeg tror varmen kommer! Men siden tro ikke er noen eksakt vitenskap har jeg for sikkerhets skyld alliert meg med Ving: jeg oppsøker sydligere strøk i slutten av juli. Før den tid skal jeg skaffe meg tid til å skrive en artikkel til eMAA! Det har jeg nemlig forpliktet meg til å gjøre. Det er nok ikke den verste sommerjobben jeg har hatt, jeg tror det skal gå bra.

I disse dager har et betydelig antall vernepleierstudenter blitt vernepleiere. Flere av dere, og kanskje bachelorstudenter fra andre studier, har levert sin bacheloroppgave basert på atferdsanalytisk teori og praksis. Kanskje noen kunne tenke seg å publisere bachleroppgaven sin? Vi tar gjerne i mot forslag, og kan også bistå med bearbeiding. Send oss en mail, til post@emaa.no, så tar vi det der i fra.

Vel, dette får være nok i varmen (15°). Nå roper terassen og grillen på meg, og da må jeg må svare! God sommer til dere alle der ute.

Svett hilsen fra Kai-Ove

Share
Stop SOPA!

SOPA breaks our internet freedom!
Any site can be shut down whether or not we've done anything wrong.

Stop SOPA!