7 responses

 1. Thomas Owren on Facebook
  14/01/2012

  Og samtidig vil nå vel også mennesker som har vansker med å uttrykke seg rent språklig til enhver vise hva de mener om tiltak og tjenestetilbud gjennom sine initiativ og reaksjoner? At det blir tolkinger ligger jo i sakens natur, men også tolkning kan gjøres på mer systematiske måter når det trengs. Er det ikke blant annet dette vi har funksjonelle analyser til?

 2. Stein Modig Andersen on Facebook
  14/01/2012

  Det har du selvsagt helt rett i Thomas. Henning har gitt et eksempel på en funksjonell analyse og funksjonell behandling i et tidligere innlegg http://emaa.no/archives/257 Hvem vet, kanskje det kommer et innlegg om funksjonelle analyser i en senere post fra redaksjonen…

 3. Thomas Owren on Facebook
  14/01/2012

  Så hva med funksjonelle analyser som hjelpemiddel i utforming av tjenestetilbud, uten at det nødvendigvis dreier seg om behandling? Det hadde virkelig vært spennende å lese om :-)

 4. Terje Fredheim on Facebook
  17/01/2012

  Du er hjertelig velkommen til å sende inn manus selv Thomas Owren :-)

 5. Thomas Owren on Facebook
  17/01/2012

  Takk! Men – fra min teoritunge verden? Det hadde vært bedre om det kom noe fra noen som beskrev dette i praksis. Kan gjerne bidra med premisser og støtte, altså =)

 6. Terje Fredheim on Facebook
  17/01/2012

  Ta det som en utfordring :-) Er vel en fordel om teoritungt stoff kan formidles slik at det er forståelig for folk flest? Men det er klart, en viss forankring i virkeligheten og praksisfeltet er jo greit… :-)

 7. Thomas Owren on Facebook
  17/01/2012

  Ehem! Jeg sa ikke at jeg ikke hadde forankring i virkeligheten, altså :-) Jeg må uansett begrense meg frem til jeg er ferdig med master. Men om noen skulle ha lyst til å prøve seg på dette, kan jeg støtte, lese og kommentere.

Back to top
mobile desktop