4 responses

 1. Mona Mathisen on Facebook
  09/03/2012

  Studentperspektiv er interessant :)! Utenom det vil jeg si : bra levert ! Godt skrevet :)

 2. Trude Hoksrød on Facebook
  09/03/2012

  Noen studenter er en berikelse av miljøet. “Våre” ble tfordret til å skrive det første ukesbrevet fra noen utenom rdaksjonen. Og de besto med glans :-) Å eksponere seg for ulike utfordringer, mulighetenes mangfold og veilednig av de beste folkene gir mulighet for læring. For det som vil….

 3. Rita Larsen on Facebook
  09/03/2012

  wow- flinke, tøffe studenter- all honnør til dere;-) takk til hab.tj som gir studenter en “siste” faglig ballast før yrkeslivet og til eMAA som gir muligheten til å kaste seg ut i spennende utfordringer. Alt dette kommer oss i praksisfeltet til gode, hihi;-))

 4. Hege Lofthus on Facebook
  09/03/2012

  Så bra, lykke til med oppgave skrivinga :)

Back to top
mobile desktop